Skip to content

digiWEB
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 12:45:33
JSON

NIPT: M11616008Q
Administrator: Visar Mato
Objekti i Veprimtarisë: Ndertim Software. Mirembajtje dhe menaxhim hardware, serverash dhe rrjeti. Shitje-blerje hardware.
Emërtime të tjera Tregtare: digiWEB
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 200 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Fadil Rada, shk.4, ap.2 pas ATSH, ZK.8150, Nr.pasurie 6/544+4-2 vol.6 Tirane.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik I Regjistrit Tregtar, date 9/11/2021
Akt themelimi, date 15.4.2021
Statuti i shoqerise,date 15.4.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara