Skip to content

MULTISERVICE CARBONE&CO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 13:50:38
JSON

NIPT: M11616009B
Administrator: Giuseppe Carbone
Objekti i Veprimtarisë: Punime mekanike.Tregti me shumice edhe pakice te pjeseve te nderrimet te automjeteve.Shitja e makinave, motorreve dhe varkave, tregti elektronike.Eksport, import te gomave.Import ushqim eksportues
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Ruga Thanas Ziko, Pallati 65/6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 9/11/2021
Statuti i shqerise, date 14.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara