Skip to content

EURO SERVIS&CO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 14:05:00
JSON

NIPT: M11616010F
Administrator: Aurelio Grasso
Objekti i Veprimtarisë: Import dhe shitje te makinave, motoreve e te mjeteve lundruese, Import -export te produkteve ushimore edhe jo ushqimore.
Emërtime të tjera Tregtare: EURO SERVIS&CO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga "Thanas Ziko", pallati 65/5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 9/11/2021
Akt themelimi, date 15.4.2021
Statuti i shoqerise, date 15.4.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara