Skip to content

ANSA - SERRAMENTI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 14:19:52
JSON

NIPT: M11616501N
Administrator: Alfred Nerjaku
Objekti i Veprimtarisë: Import- eksport, tregtim të lëndës së parë, profile alumini, plastike, aksesorë, dyer, dritare. Prodhim dhe montim i dyerve dhe dritareve, alumini, plastike, druri, kangjella. Prodhim dhe montim fasadash. Shitje me shumicë e pakicë e materialeve të ndërtimit, etj. Shoqëria sipas nevojave të aktivitetit ka të drejtën e ushtrimit të çdo aktiviteti të ligjshëm, të lejueshëm për formën e shoqërisë, e cila nuk ndalohet me ligj (sipas nenit 7 të Ligjit nr.9901, dt.14.04.08). Import - eksport të materialeve të ndryshme të ndërtimit, si lëndë drusore, dërrasë, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ANSA - SERRAMENTI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/04/2021
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Stacioni Zooteknik Xhafzotaj, Rruga nacionale Shijak - Durrës, Zona Kadastrale 2574, Nr.Pasurie 163/28

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik I Regjistrit Tregtar, date 9/11/2021
Akt themelimi, date 15.04.2021
Statuti i shoqerise, date 15.04.2021
Vendimi i shoqerise, date 21.06.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara