Skip to content

ARREDO BUKAÇI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 14:30:19
JSON

NIPT: M11616502V
Administrator: Arjan Bukaçi
Objekti i Veprimtarisë: Import-export, perpunim i drurit, tregti me pakice te mobiljeve te ndryshme dhe elementeve prej druri, treti te mallrave industriale, druri, metali dhe duralumini dhe aksesoret per mobilje, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ARREDO BUKAÇI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/04/2021
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 500 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja 15, zona industriale, objekt me nr pasurie 100/39, zona kadastrale 8517

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtare, date 9/11/2021
Statuti i shoqerise,date 15.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara