Skip to content

EDK ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 15:55:30
JSON

NIPT: M11619016A
Administrator: Dorjan Lleshi
Objekti i Veprimtarisë: Tregeti me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem ushqimore, higjenosanitare, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: EDK ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16/04/2021
Rrethi: Kamez
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga e Kerçikeve, Ndertesa Nr.58

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 9/11/2021
Statuti i shoqerise, date 16.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara