Skip to content

MAGNA CONSTRUCTION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-10 08:33:44
JSON

NIPT: M11619023F
Administrator: Anteo Angjeli
Objekti i Veprimtarisë: Investime ne fushen e ndertimit, infrastrukture,sherbime dhe teknologji.Projektim, montim, mirembajtje, riparimi I kabinave elektrike, shitje-blerje,import-eksport i paisjeve elektrike te tensionit te mesem dhe te ulet. Montime rrufepritesish, panele elektrike,instalime elektrike dhe kabina elektriike,Marrje, dhenie me qera apo perdorim i pasurive te paluajshme. Konsulence, supervizion, projektim, mirembajtje dhe realizim i impianteve te prodhimit te energjise elektrike.Prodhim shitje Furnizim Pajisjesh Hidraulike,punetori. Shoqeria ka te drejte te ushtroje cdo lloj aktiviteti te parashikaur nga ligji ne perputhje me rregullat e dispozitat ne fuqi. Shoqeria do te ushtroje aktivitetin e saj ne baze te autorizimeve dhe/ose lejeve perkatese te leshuara nga organet kompetente te fushes.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Shyqyri Brari, Ndertesa Nr.2,Hyrja 1, Apartamenti 5, 1044, Shqiperi

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 11/10/2021
Akt themelimi, date 16.04.2021
Statuti i shoqerise, date 16.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara