Skip to content

(IDCB) shpk International Distribution Clothing Brand
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-10 09:31:04
JSON

NIPT: M11619049V
Administrator: Albana Vrapi
Objekti i Veprimtarisë: Shitje me shumice dhe pakice, konfeksione, parfumeri, kozmetike . Prodhim Konfeksionesh fasoneri. Import – Ekport. Shkembime Monetare. Shitje me shumice, Real Estate. Sherbime Ndermjetesimi Financiar, Intership. Asistence Juridike dhe Financiare ne aplikime te ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: (IDCB) shpk International Distribution Clothing Brand
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Sami Frasheri, z.k. 8270, nr. pas 2/377- N, vol. 20, fq 116.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 10.11.2021
Akt themelimi, date 15.04.2021
Statuti i shoqerise, date 15.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara