Skip to content

INDRIT GJUZI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-10 10:53:53
JSON

NIPT: M11620005M
Administrator: Indrit Gjuzi
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me pakice te mallrave si dhe shitje online te artikujve te ndryshem per kozmetike
Emërtime të tjera Tregtare: INDRIT GJUZI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Bardhyl, pallati Biffer, kati 0, dyqani Nr.5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 10.11.2021
Akt themelimi, date 19.04.02.2021
Statuti i shoqerise, date 19.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara