Skip to content

MOODBOARD
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-10 11:45:47
JSON

NIPT: M11620502S
Administrator: Afrim Erzeni
Objekti i Veprimtarisë: Dizenjimi i artikujve të ndryshëm të konfeksioneve. Konfeksionimi i çantave dhe veshjeve të ndryshme. Import, eksport të të gjitha pjesëve të aktivitetit të konfeksioneve.
Emërtime të tjera Tregtare: MOODBOARD
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/04/2021
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Gjiri i Lalëzit, Godinë 3 katëshe, Kati i parë, Zona Kadastrale 2590, Nr.Pasurie 3/1/1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 10.11.2021
Statuti i shoqerise, date 15.4.2021
Akt themelimi, date 15.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara