Skip to content

EUROCALL ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-11 10:25:10
JSON

NIPT: M11621008S
Administrator: OSCAR CAPELLETTI
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimin e te gjitha sherbimeve qe lidhen me "Call Center" dhe Contact Center duke perfshire edhe perpunimin e te dhenave te shoqerive te tjera dhe/ose enteve publike,ndermjetesim tregtare dhe marketing ne fushen e sherbimeve telematike dhe telefonike,veprimtarite e lidhura dhe te ngjashme me ato te renditura me siper,te blej,te shesi, te marri hua,te japi me qira te mira te tundeshme e te patundeshme dhe cdo gje tjeter te nevojshme e te vlefshme per realizimin e drejperdrejte ose te terthorte te qellimit te shoqerise.
Emërtime të tjera Tregtare: EUROCALL ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Kavajës, Kompleksi Squere 21, ish policia bashkiake, kati 8, Ap.5.8.31.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 11.11.2021
Statuti i shoqerise, date 19.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara