Skip to content

Rorke Drift International
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-11 10:34:40
JSON

NIPT: M11621010H
Administrator: EMILIANO LO MANTO
Objekti i Veprimtarisë: Zhvillimi I pasurive te paluajteshme, menaxhimi I tyre, permiresimi, rikonstruktimi, ndryshimi i formes nepermjet konsulencave inxhinierike dhe teknike te lidhura me to. Import export i materialeve te ndryshme te ndertimit. Shitjablerja e terreneve, pronave te ndryshme dhe/ ose rikonstruktimi i tyre. Shoqeria kryen çdo lloj aktiviteti qe ben pjese ne objektin e saj, qe lidhet me te dhe qe e mbeshtet ate. Çdo veprimtari tjeter ekonomike qe do te konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme per realizimin e qellimit te shoqerise e qe nuk bie ndesh me legjislacionin Shqiptar.
Emërtime të tjera Tregtare: Rorke Drift International
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rr.Rruga Brigada e VIII-te, Pallatet Agimi, shkalla 21, ap 360 Tirane 1001.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 11/11/2021
Akt themelimi,statuti i shoqerise, date 20.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara