Skip to content

LTT Maximus
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-13 15:24:20
JSON

NIPT: M11621014Q
Administrator: MATTHEW DAVID HEIKES
Objekti i Veprimtarisë: Konsulence dhe zgjidhje mbi gjuhet, teknologjine dhe udhetimet.Shoqeria mund te kryeje cdo aktivitet tjeter i cili eshte ne perputhje me Ligjet e Republikes se Shqiperise
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: USA (Minessota)
Kapitali Themeltar(Lekë): 12 269,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Abdyl Frasheri, Ndertesa 8, Hyrja 7, Kati 8, Apt. 25, 1019 Tirane.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 13.01.2022
Statuti i shoqerise, date 19.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara