Skip to content

megaplast.al
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-11 11:11:42
JSON

NIPT: M11621029R
Administrator: Refat Bajrami
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumice dhe pakice e dyerve, dritareve plastike, dritare dhe dyer me rreshqitje dhe palosje , rrjeta te gjitha llojeve, te dyerve dhe dritareve plastike. Grila te te gjitha llojeve si dhe aksesore te dritareve , dyerve dhe grilave dhe materialeve plastik. Import-Eksport etj.
Emërtime të tjera Tregtare: megaplast.al
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Sokrat Miho, Pallati Sandi, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik I Regjistrit Tregtar, date 11.11.2021
Akt themelimi, date 20.04.2021
Statuti i shoqerise, date 20.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara