Skip to content

KIENEX
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-11 11:26:40
JSON

NIPT: M11621032O
Administrator: Ana Troka
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumice e pakice te artikujve te ndryshem; materiale te pajisjeve elektrike dhe elektronike, pajisjeve industriale dhe elektroshtepiake, pajisjeve e sistemeve/impianteve te ftohjes dhe ngrohjes (kondicionimit) si dhe impianteve te tjera te cfaredolloji, materiale ndertimi, mallra industriale, lende te para, pjese kembimi per pajisje & makineri te ndryshme, etj. Import - eksport i mallrave industriale, pajisjeve elektrike dhe elektronike, lcndeve te para, etj. Transport mallrash; pajisje elektrike dhe elektronike, tregtim te materialeve te ndertimit
Emërtime të tjera Tregtare: KIENEX
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Naim Frasheri, Godina Dilo, Hyrja 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik I Regjistrit Tregtar, date 11.11.2021
Statuti i shoqerise, date 20.04.2021
Akt themelimi, date 20.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara