Skip to content

VIP HOME FURNITURE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-11 12:14:16
JSON

NIPT: M11621035P
Administrator: Orkida Bleta
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me pakice dhe shumice te mobiljeve, dizenjim dhe arredim te ambjenteve te brendshme te te gjitha llojeve, tregtimin e produkteve elektroshtepiake dhe aksesoreve dekorativ
Emërtime të tjera Tregtare: VIP HOME FURNITURE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Administrative Nr.5, Rruga Vaso Pasha, Godina Nr.3/106+1-N1, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 11.11.2021
Statuti i shoqerise, date 21.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara