Skip to content

ASIA 2021
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-11 10:15:31
JSON

NIPT: M11621504Q
Administrator: Luan Shaba
Objekti i Veprimtarisë: Shitje rroba të importuara nga Italia, produkte importi, import-eksport mallrash si dhe çdo gje tjeter qe nuk bie ne kundershtim me ligjin.
Emërtime të tjera Tregtare: ASIA 2021
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/04/2021
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Nako Spiru, Lagjja Nr.1, me Nr.Pasurie 23/328-ND+1-35

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Hisotrik i Regjistrit Tregtar, date 11.11.2021
Akt themelimi, statuti i shoqerise, date 15.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara