Skip to content

KUTIA DISTRIBUTION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-11 13:48:22
JSON

NIPT: M11622018H
Administrator: Lediana Abdyli
Objekti i Veprimtarisë: Shitje me shumice te produkteve te tesktilit ( bluza, kapele dhe te ngjashme ). Import –Export dhe shitje me shumice te produkteve te tesktilit ( bluza, kapele dhe te ngjashme).
Emërtime të tjera Tregtare: KUTIA DISTRIBUTION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Helmut Kol, ndertesa 45, kati 1, dyqani nr.2, Farke e Vogel

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 11.11.2021
Statuti i shoqerise, date 19.04.2021
Akt themelimi, date 19.04.2021
Kerkese , date 24.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara