Skip to content

EURO SERVISE&CO 2021
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-02 10:30:58
JSON

NIPT: M11815007J
Administrator: Jose Albisinni
Objekti i Veprimtarisë: Import dhe shitje te makinave, motoreve e te mjeteve lundruese, import- eksport te produkteve ushqimore dhe jo ushqimore
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/06/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga 4 Deshmoret, Hotel Select

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 02.02.2022
Statuti i shoqerise, date 11.06.2021
Akt themelimi, date 11.06.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara