Skip to content

FLLAD 2020
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-07 10:17:07
JSON

NIPT: M12219013L
Administrator: Bedri Sula
Objekti i Veprimtarisë: Te operoje si nje strukture akomoduese ne fushen e hoteleri – turizem bashke me anekset e tjera si bar, restorant, sherbime trasnporti per katering. Te afroje sherbime si pishine, SPA etj. Te afroje sherbime per aktivitete masive si dasma , ceremonial, sherbime per konferenca, seminare si dhe aktivitete te tjera te kesaj natyre.
Emërtime të tjera Tregtare: FLLAD 2020
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18/10/2021
Rrethi: Kavaje
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Golem, Kryemedhenj, Rruga e Pishave, Hotel Fllad, zona kadastrale nr.2291, pasuria nr.111/15

Faqja Web:
http://flladresort.com

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 07.03.2022
Statuti i Shoqerise
Vendimi i asamblese se pergjithshme date 01.11.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja