Skip to content

GK MARITIME
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-09 11:06:30
JSON

NIPT: M12228501R
Administrator: Ened Kosova
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet të agjensisë detare dhe spedicionere. Aktivitet të spontimit të mallrave. Aktivitete të tjera që lidhen me veprimtarinë detare. Aktivitet Shipchandler furnizim të anijeve me mallra ushqimore e industriale. Aktivitet të agjensisë turistike si dhe të transportit ndërkombëtar të mallrave të çdo lloji dhe pasagjerëve me mjetet e veta dhe ato në rrugë tokësore, detare dhe ajrore.
Emërtime të tjera Tregtare: GK MARITIME
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/10/2021
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja nr.4, Rruga Ramazan Jella, Apartamenti radha 19, Zona 3/93/219

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 09.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja