Skip to content

KAST & BILL 05
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-11 15:46:33
JSON

NIPT: M12310006J
Administrator: Adriola Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumice dhe me pakice, hoteleri turizem, ndertim te ndertesave per banim.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/11/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Vore, Autostrada Durres - Tirane, Km. 14, Truall me Nr.Pasurie 257/4, Zona Kadastrale 3974, Vol.6, Faqe 39

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja