Skip to content

ED-AL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-13 15:12:43
JSON

NIPT: M12525401F
Administrator: Marko Velaj
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport, shitje me shumice e pakice te Vajrave Lubrifikante si dhe nenprodukteve te tjera Naftes dhe Gazit te lengshem (GLN), Filtra industriale si edhe filtra per automjete te ndryshme si edhe bateri per automjete. Import - Eksport mallra te ndryshem
Emërtime të tjera Tregtare: ED-AL
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 15/01/2021
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: USA, Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Majlinda Behari; Aredin Behari; Afrdita Velaj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VIII.1.A - Tregëtimi me shumicë i naftës, gazit, nënprodukteve përfshirë ato bio si dhe lëndët djegëse
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja 1 Maj, Rruga Vellezerit Semanjaku, ZK 8531, nr, pasurie 5/146.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 13.01.2022
Akt themelimi, date 15.01.2021
Statuti i shoqerise, date 15.01.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara