Skip to content

ELECTRIC COMMON POLE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-14 10:07:43
JSON

NIPT: M12709403Q
Administrator: Ilir Nazëraj
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi i konteniereve prej druri. Riparimi dhe Instalimi i makinerive dhe pajisjeve elektrike, Import dhe eksport, veprimtari e Instalimeve elektrike, Tregtim i artikuj te ndryshem industriale. Tregtimi me pakice dhe shumice e materialeve dhe artikujve industriale, hidraulike mekanike materiale te ndryshme ndertimi, metalike, elektrike dhe hidraulike dhe produktet e tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: ELECTRIC COMMON POLE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/03/2021
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Qendra administrative Cakran, Lagjja "Nazeraj" Nd.52; H. 1; Cakran; Vreshtas, Fier.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14.10.2021
Statuti i shoqerise, date 04.03.2021
Akt themelimi, date 04.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara