Skip to content

ATAMEN
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-10 09:11:20
JSON

NIPT: M12819001G
Administrator: Joni Veleshnja
Objekti i Veprimtarisë: Implementimi dhe menaxhimi i projekteve gjeneruese te energjise elektrike solare(fotovoltaike) dhe energjise se eres (eolike) ne Republiken e Shqiperise dhe marrja nga Qeveria Shqiptare apo Ministrive e Institucioneve te Shtetit Shqiptar i te gjitha miratimeve, lejeve dhe licensave te cilat mundesojne zhvillimin e ketij aktiviteti ne menyre te qete dhe ne perputhje me kuadrin ligjor ne Republiken e Shqiperise. Shoqeria ka te drejte te ushtroje cdo lloj aktiviteti te parashikuar nga ligji ne perputhje me rregullat e dispozitat ne fuqi. Shoqeria do te ushtroje aktivitetin e saj ne baze te autorizimeve dhe/ose lejeve perkatese te leshuara nga organet kompetente te fushes".
Emërtime të tjera Tregtare: ATAMEN
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16/04/2021
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “Albanian General Electricity” eshte nje shoqeri aksionere e regjistruar ne QKB me NIPT L41706021V, me seli ne adresen Rruga Murat Toptani, Eurocol Center,Kati 7, perfaqsuar nga z.Besar Llapashtica. (sipas Kontrates se Shitjes, date 17.05.2021)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja "22 Tetori", Rruga "Naim Frasheri", Pallati 80,Shkalla 11, Apartamenti 2, Berat.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 10.11.2021
Statuti i shoqerise, date 16.04.2021
Kontrate shitje Kuotash, date 17.05.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara