Skip to content

B - KLLOGJERI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-10 11:40:30
JSON

NIPT: M12820201A
Administrator: Besnik Kllogjeri
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport te automjeteve te ndryshme, aksesore automjetesh, shitblerjeve te automjeteve te perdorura, Transport kombetare dhe nderkombetare te mallrave te ndryshem per vete dhe per te trete, dhenia-marrja e automjeteve me qira.
Emërtime të tjera Tregtare: B - KLLOGJERI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/04/2021
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.2 - Transport rrugor ndërkombëtar mallrash për të tretë e me qira
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja 5 Maj, Rruga Baba Ahmet Dedei, objekt privat me zone kadastrale 8527, nr pasurie 10/98

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 10.11.2021
Statuti i shoqerise, date 19.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara