Skip to content

TEKNOPARTS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-12 08:35:55
JSON

NIPT: M12822802I
Administrator: Alex Rigato
Objekti i Veprimtarisë: Komercializimi I makinerive, (makinerite per punim toke, pajisjet ngritese, motoret dhe grupet e motorizuara per secilen aplikim, makinerite e ndertimit ne pergjithesi, makinat bujqesore dhe kamionet) pajisjet, perberesit dhe pjeset e tyre te kembimit. Riparimi dhe asistence e makinerive, (makinerite per punime te tokes, pajisjet ngritese, grupet motori dhe motorizzati per secilin, aplikimi, makina ne oborr ne pergjithesi, makinat bujqesore dhe kamionet), eletrauto, ne vetvete ose palet e treat. Punesimi i nje perfaqesuesi te koncesioneve dhe agjencive me ose pa depozita ne Shqiperi dhe jashte te produkteve te lartepermendura.
Emërtime të tjera Tregtare: TEKNOPARTS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “KIDA-TRANS” eshte nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, me seli ne Harizaj, njesi administravtive Lekaj, autostrada Kavaje-Rrogozhine, Zona Kadastrale nr 1932, pasuria nr 193/15, me NIPT K82731805K, e perfaqfuar nga Dragush Lecini. (sipas Statutit te shoqerise, date 21.04.2021)

“RIGATO SERVICE” eshte nje shoqeri e organizuar sipas ligjeve te Italise, me kapital shoqeror 20.000 (njezetmije) Euro, I regjistruar ne regjistrin e shoqerive private ne Verona me nr 03705840233 dhe kod fiskal 03705840233, dhe NIPT 03705840233, perfaqsuar nga Alex Rigato. (sipas Statutit te shoqerise, date 21.04.2021)
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fshati Harizaj, Autostrada Kavaje - Rrogozhine, objekt 3- katesh, zona kadastrale nr.1932, pasuria nr.193/15

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 11.11.2021
Akt themelimi, date 21.04.2021
Statuti i shoqerise, date 21.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara