Skip to content

ALBREPUBLIC
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-02 12:44:57
JSON

NIPT: M14002005C
Administrator: Muhamet Bregu
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e prodhimit dhe tregtim me shumice dhe pakice pijesh alkoolike, vere, pije freskuese dhe joalkoolike, import eksport i ketyre produkteve.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBREPUBLIC
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/04/2021
Rrethi: Korce
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 5 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Nacionale Korce-Erseke, Km. i 6, Objekt Privat ne Zonen kadastrale 91/10, Nr.pasurie 45.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjjistrit Tregtar, date 2.11.2021
Statuti i shoqerise,date 01.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara