Skip to content

ROIL GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-22 11:34:17
JSON

NIPT: M14726401U
Administrator: Arben Rexhepi
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport, shitje me shumice e pakice e Gazit te lengshem te naftes(GLN). Tregtim nafte dhe nenprodukteve te saj. Vajra lubrifikante, lende djegese, vajguri solar, mazut bitum, propan, butan, ksilol, benzol, gazoil, karburant per aviacionin, vajguri ndricues, inerte, bar-bufe, restorant, minimarket, fast food, hoteleri, larje automjetesh etje.
Emërtime të tjera Tregtare: ROIL GROUP
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 23/11/2021
Rrethi: Lushnje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Aldi Rexhepaj; Besnik Rexhepi; Shpëtim Musaj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lushnje , Golem, Lagjja Golem i Madh,rruga Nacionale Rrogozhin Lushnje km -12, pasuria me numer 58/19 ,zk 1789

Adresa:
1. Lushnje, Golem, Autobot,Marka Iveko,Tipi 145- 17,Targe LU9732 B

2. Lushnje, Golem, Cisterne gazi me targe AHR 940

3. Lushnje, Golem, Mjeti autobot me targe AB 512 FZ

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 22.07.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja