Skip to content

A-E-A Group
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-15 13:34:23
JSON

NIPT: M16510004H
Administrator: Endri Gjyrezi
Objekti i Veprimtarisë: Transferta monetare dhe ndermjetesim ne pagesat utilare. Sherbime ekskluzive te kompanise Vodafone
Emërtime të tjera Tregtare: A-E-A Group
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/03/2021
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja Partizani, Rruga Europa, ndertesa nr.18

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 15.10.2021
Statuti i shoqerise, date 03.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara