Skip to content

AGRICOL EUROPA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-28 10:15:51
JSON

NIPT: M16525204C
Administrator: Artur Shehu
Objekti i Veprimtarisë: Mbjellje, kultivim, perpunim e shitje e fares se brokolit, kulutrave jo shumevjeçare e shumevjeçare, agrumeve. Import-eksport i tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: AGRICOL EUROPA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/03/2021
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 200 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Njesia Administrative Shushice, Llakatund, Fshati Mekat, Rruga e Kishes, Nr.101

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 28.10.2021
Akt themelimi dhe statuti, date 25.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara