Skip to content

SHOLLAJ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-02 08:49:00
JSON

NIPT: M16601206Q
Administrator: Grigor Shollaj
Objekti i Veprimtarisë: Perpunim nxjerrje mineralesh. Punime vepra publike. Transport inertesh. Punime dhe sipermarrje ndertimore.
Emërtime të tjera Tregtare: SHOLLAJ
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/03/2021
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja Lef Sallata, Rruga Veledin Kollozi, Pallati Nr.7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 2.11.2021
Statuti i shoqerise, date 26.03.2021
Akt themelimi, date 26.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara