Skip to content

K & G XHIAJ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-02 12:16:20
JSON

NIPT: M16602204F
Administrator: Godian Xhiaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregti veshje konfeksione. Tregti veshje dhe konfeksione prej lekure.
Emërtime të tjera Tregtare: K & G XHIAJ
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/04/2021
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 200 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Perlat Rexhepi, Lagjja Hajro Çakerri, Objekt Nr.333

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 2.11.2021
Statuti i sshoqerise, date 01.4.2021
Vendimi i Ortakut te vetem, date 22.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara