Skip to content

DETIS SH.P.K
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-05 14:06:15
JSON

NIPT: M16608005I
Administrator: Samed Hasmegaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumice e pakice, eksport import te artikujve te ndryshem industrial, ushqimore (si dhe ushqim per blegtorine); konfeksione, amballazhe; makineri, pajisje e pjese nderrimi dhe atrecature; bime medicionale; objekte te vjetra-antike, dhe punime te reja shtepiake, punime te ndryshme artistike ne dru, plastike dhe me metale te ndryshme; artikuj kinkalerie; agjenci turistike; pajisje elektro-shtepiake, hidro-sanitare, materiale e lende ndertimi, trasport per vete dhe te trete. Grumbullim dhe tregtim skrapi. Germime dheu. Shitje me shumice dhe me pakice te materialeve te ndryshme te ndertimit. Agjenci logjistike ndermjetese per transport. Transport nderkombetar ajror, tokesor dhe detar, transport nepermjet te treteve, sherbime, agjenci doganore, sherbime aeroportuale, sherbime, shperndarje dhe magazinim, tregti, shitje blerje mjetesh motorrike dhe pjese kembimi, dhenie dhe marrje automjetesh dhe mjetesh transporti me qira, konsulence logjistike si dhe cdo aktivitet tjeter te lidhur me te qe nuk bien ne ndesh me legjislacionin shqipetar, hoteleri-turizem, eksport-import produktesh ushqimore, distribucim produktesh ushqimore
Emërtime të tjera Tregtare: DETIS SH.P.K
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/04/2021
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Nacionale Mjede-Vau Dejes, godine 2-kateshe, nr pasurie 84/4, zona kadastrale 2702

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 5.11.2021
Statuti i shoqerise,date 5.4.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara