Skip to content

Bi Turbo LTD
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 12:04:15
JSON

NIPT: M16615206R
Administrator: Everest Troka
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim automjetesh, pjese kembimi dhe aksesore per automjete. Import - Eksport i tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: Bi Turbo LTD
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/04/2021
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Bullgari
Kapitali Themeltar(Lekë): 300 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Selam Musai, Lagjja Partizani, Banesë private Nr.6

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara