Skip to content

Klint 2021
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-11 11:58:39
JSON

NIPT: M16621204I
Administrator: Henri Meminaj
Objekti i Veprimtarisë: Punime ne fushen e ndertimit. Zhvillimi dhe kryerja e aktivitetit të shërbimeve të ndryshme, hotelerisë, restoranteve, aktivitet turistik, transportues, menaxhimit, konsulencës dhe studimeve të të gjitha llojeve. Kryerja e investimeve në të gjitha fushat dhe kryesisht në atë të hotelerisë. Investimi i kapitalit dhe i mjeteve të tjera financiare për blerje pasurish të luajtshme dhe të paluajtshme dhe në vazhdimësi të aktiviteteve të saj, shitja e tyre, blerja, marrja hua për të arritur qëllimet e Shoqërisë. Tregti me shumicë dhe pakicë të makinerive dhe mallrave të ndryshme ushqimore dhe industriale
Emërtime të tjera Tregtare: Klint 2021
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/04/2021
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja 24 Maji, Rruga Gjergj Kastrioti, Objekti Nr.3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 11.11.2021
Akt themelimi, date 20.04.2021
Statuti i shoqerise, date 20.4.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara