Skip to content

KRISS AUTO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-11 12:29:09
JSON

NIPT: M16622201M
Administrator: Agron Rrapaj
Objekti i Veprimtarisë: Import dhe tregtim me pakice te automjeteve dhe motomjeteve te perdorura. Lavazho.
Emërtime të tjera Tregtare: KRISS AUTO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/04/2021
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Janaq Kilica, Lagjja Kushtrimi, Objekt Nr.6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Reegjistrit Tregtar, date 11.11.2021
Statuti i shoqerise,date 20.04.2021
Akt themelimi, date 20.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara