Skip to content

KALINJOT AUTOCHTONOUS OLIVE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-11 14:43:06
JSON

NIPT: M16622203F
Administrator: Fatjon Fejza
Objekti i Veprimtarisë: Perpunimi i ullirit dhe prodhimi i vajit te ullirit. EksportImport dhe tregtimi i ullinjve dhe i vajit te ullirit. Kultivimi i ullirit, i bimeve dhe kulturave te ndryshme bujqesore AgroFerme dhe Agro-Turizem
Emërtime të tjera Tregtare: KALINJOT AUTOCHTONOUS OLIVE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/04/2021
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja 7 Pallatet (Uji i Ftohte), Rruga Xhemil Veli Duka, Nr.45

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 11/11/2021
Statuti i shoqerise, date 20.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara