Skip to content

Montenapoleone Group 2021
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-11 15:05:42
JSON

NIPT: M16622204N
Administrator: Xhesilda Xhafaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregeti me shumice e pakice e veshjeve dhe konfeksioneve te ndryshme.Hapje e bareve, restoranteve, dyqaneve tregetar te specializuar ose jo, zyrave per shitjen e sherbimeve te ndryshme. Import-eksport mallrash, automjetesh, makinerish e pajisjesh. Agjent shitjesh dhe ndermjetesimi pasurish te luajtshme dhe paluajtshme. Dhenie me qera, nenqera te ambienteve te ndryshem mjeteve, paisjeve, aktiveve te trupezuara e te patrupezuara. Telemarketing nepermjet internetit, zhvillim aplikacionesh IT per software mbrojtje te dhenash database. Aktivitet ne fushen e ndertimit, projektimit, shitjes se objekteve shumekatesh civile, industriale, turistike, bujqesore. Prodhim dhe tregtim i materialeve te ndertimit, produkteve turistike, bujqesore, industriale
Emërtime të tjera Tregtare: Montenapoleone Group 2021
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12.04.2021
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja Lef Sallata, Bulevardi Ismail Qemali, Pallati Kollozi, ZK 8603, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 11.11.2021
Statuti i shoqerise, date 12.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara