Skip to content

CASINO VLORA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-08 08:42:26
JSON

NIPT: M16828203S
Administrator: Kejsi Bleta
Objekti i Veprimtarisë: Organizoje lojera te percaktuara ne ligj, ku pjesemarresve ne kembim te nje shume te paguar u jepet mundesia e fitimit ne para, sende apo te drejta te tjera, ku faktori fat ose ndonje ngjarje tjeter e pasigurte, ka ndikim te drejtperdrejte dhe eshte percaktues si ne fitimin, ashtu edhe ne humbjen e pjesemarresve ne secilen loje.Hape kazino si zone e vecante per zhvillimin e ojerave te fatt, ku lojtareve u ofrohet mundesia per te luajtur me mjetet e lojerave te fatit, si makina te tipit slot, te hedhin baste, baste ne rulote, video lotari ose makina elektronike, me shume lojtare, tryeza loje te quajtura lojera" live", lojra online si dhe kembim valutor ne valute ose mallra.Hape resort kazino si nje kompleks kazinosh, iperbere na dy ose me shume kazino, ne hotele me te pakten 5 yje te integruara, te cilet kane marre Çertifikaten per kete klasifikim nga institucionet kombetare dhe nderkombetare akredituese dhe infrastruktura te ndryshme ndihmese (por pa u kufizuar vetem ne to), ushtroje cdo veprimtari tjeetr qe lidhet me "lojerat e fatit" qe eshte e lejueshme me ligjet qe jane ne fuqi ne republiken e Shqiperise
Emërtime të tjera Tregtare: CASINO VLORA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 21/06/2021
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Holande, Israel
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Anëtarë Bordi: Francisca Ditte Hannah Brandjes,Klajdi Mone, Asaf Barazani
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Bulevardi Ismail Qemali, Lagjja Hajro Çakerri, Rruga Sulejman Delvina, Pallati Lazaj, Hyrja Veriore, kati i trete

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 08.02.2022
Statuti i shoqerise, date 21.06.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara