Skip to content

E&E RRJOLLI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-02 09:16:31
JSON

NIPT: M17801302V
Administrator: Ervis Rrjolli
Objekti i Veprimtarisë: Ndertim, tregetim materiale ndertimi me shumice dhe pakice, investime ne ndertim, Bar Kafe, Lavazh, Turizmit, Hoteleri, Bar-Restorant, kampingje, argetim per te rritur dhe femije, Import-Export te te gjitha produkteve te lejuara nga legjislacioni, shitje blerje te Automjeteve dhe me qera, veprimtari ne fushen e Imobiliareve, marrja dhe dhenia me qira e pasurive te luajtshme dhe te paluajtshme. Ndertim te objekteve civile dhe industriale, peshkim zenie dhe tregtim peshku, tregeti materiale Ushqimore dhe Industrial me shumice dhe pakice, aktivitete ne fushen e sigurise private, sherbim taksi, transport brenda dhe jasht vendit te udhetareve dhe mallrave, agjensi udhetimesh dhe turistike dhe cdo lloj aktiviteti te lejuar nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: E&E RRJOLLI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24/03/2021
Rrethi: Lezhe
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Palaj, Lagjja Nr. 6, Fshati Laç

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 2.11.2021
Akt themelimi, statuti i shoqerise, date 24.03.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara