Skip to content

OXFORD MEDICAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-11 09:39:27
JSON

NIPT: M17820901G
Administrator: Maren Ruka
Objekti i Veprimtarisë: Laborator klinik, biokimik, serologjik, imunologjike, gjenetik, mikrobiologjik, histopatologjik, citologjik Sherbime mjeksore diagnostikuese imazherike, kuruese, obsterik-gjinekologji, kardiologji, endokrinologji neurologji, pediatri dhe kujdes mjeksor, terapi mjeksore, sherbimve te specializuara mjeksore te tjera dhe infermierore. Importim dhe tregtim te kiteve, reagenteve, pajisjeve mjeksore, pajisjeve laboratorike, implanteve te ndryshme, ortopedike, kranio-faciale, vertebral, angio kateter, lende hemostatike, instrumenta kirurgjikal, imazherik, mjeteve ndihmese deambulator, orteza. Blerje e lendeve farmaceutike, para farmaceutike. Sherbime konsulence mjeksore online.
Emërtime të tjera Tregtare: OXFORD MEDICAL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/04/2021
Rrethi: Diber
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Klos, Bulevardi Kryesor i Qytetit, ish Restoranti i Klosit, kati i dyte

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik 10.11.2021
Statuti i shoqerise, date 20.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara