Skip to content

ALBES INVEST
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-11 12:07:55
JSON

NIPT: M17821501K
Administrator: Besnik Paluca
Objekti i Veprimtarisë: Tregeti me shumice dhe pakice te produkteve ushqimore dhe industriale, kozmetike etj. Ndertim, Investim, Ndertimi I objekteve Civile dhe industrial.prodhim dhe tregeti te materialeve te ndertimit, veprimtari ne fushen e Imobiliareve, marrja dhe dhenia me qira e pasurive te lujtshme dhe te palujtshme. Punime ndertimi, instalime impiantesh te ndryshme, lyerje, patinimi, dyer, dritare etj.Hotel, kampingje.Argetim per femije dhe te rritur, Bar, restorant, Lavazh, Parkim, Autoservis dhe servis I makinerive te ndryshme, Tregeti elektroshtepiake dhe paisje elektronike. Import- Eksport te gjitha produkteve te lejuara nga legjislacioni, shitje blerje te automjeteve dhe me qera.Peshkim zenie dhe tregtim peshku, aktivitete ne fushen e sigurise private, sherbim taksi, transport Brenda dhe jashte vendit te udhetareve dhe mallrave agjensi udhetimesh dhe turistike.Prodhim,ambalazhim,tregetim, transport dhe shperndarje Uji natyral, pije freskuese dhe produkte ushqimore.Perpunim, import eksport i lendes drusore dhe tregtimi mobilje, hidrosanitare, pllaka parkete dhe te gjitha materialeve te lejuara ne fushen e ndertimit.Grumbullim, tregtim i materialeve te ndryshme si hekur, alumin, bronx,baker ( te gjitha llojet e skapeve). Shitje te materialeve plastike. Punime ne hidrocentrale. Punime siperfaqesore te shfrytezimit, prodhimit te materialeve industrial ( zhavorre, gelqeror , ranor). te mineraleve jometalor, metaloreve, me karriere dhe me punime nentokesore.Import kafe, pije dhe produkte ushqimore, rritja dhe mbareshtrimi i kafsheve dhe ngritja e fermave, Agroturizem, Arkutekture dhe aktivitete Inxhinierike. projektim dhe konsulence ne fushen e projektimit dhe zbatimit, trajnim dhe kurse ne fusha te ndryshme. Hospitality, Turizem etj. dhe cdo lloj aktiviteti te lejuar nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: "ALBES INVEST" Sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/04/2021
Rrethi: Shengjin
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga e " Plazhit" Godina Nr.35, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 11.11.2021
Statuti i shoqerise, date 07.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara