Skip to content

Be TECH
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-03 14:34:35
JSON

NIPT: M21321019C
Administrator: Evana Nishku
Objekti i Veprimtarisë: Zhvillim, implementim dhe mirembajtje te sistemeve dhe programeve ne fushen e teknologjise se informacionit. Projektim, ndertim dhe mirembajtje ne fushen e telekomunikacionit si rrjete WAN/LAN, sisteme sigurie Web-site, sherbim akses interneti dhe sherbim grafik, dizenjim, editorim, dizenjim faqe web, mirembajtje faqe web. Konsulenca per ndertimin e programeve kompjuterike dhe te gjitha aktivitetet e tjera financiare te lidhura me permbushjen e objektit te shoqerise.
Emërtime të tjera Tregtare: Be TECH
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/01/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Haxhi Hysen Dalliu, zona kadastrale nr. 8350, me Nr. Pasurie 4/912+1-28

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 03.02.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja