Skip to content

B.E.M
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-21 15:11:47
JSON

NIPT: M21424002D
Administrator: Elba Kraja
Objekti i Veprimtarisë: Shoqeria " B.E.M " shpk, ka per objekt kryerjen e cdo aktiviteti te lejuar me ligj dhe/ ose pjesemarrjen ne cdo veprimtari apo aktivitet te ligjshem qe mund te kryej nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne baze te legjislacionit shqiptar ne fuqi dhe ne vecanti: 1-Konsulence, projektim, supervizim, zbatim dhe kolaudim te projekteve te ndertimit. 2-Punime germimi toke, sistemime dhe tarracime. 3- Konsulence, projektim, supervizim, zbatim dhe kolaudim te projekteve ne fushen mjedisore.
Emërtime të tjera Tregtare: B.E.M
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22/02/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njësia Bashkiake Nr.5, Bulevardi Bajram Curri, Zona Kadastrale 8260, P.2, H.1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 21.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja