Skip to content

AYEN RENEWABLE ENERGY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-03 07:38:41
JSON

NIPT: M21619041E
Administrator: Fahrettin Amir Arman
Objekti i Veprimtarisë: Konsulence, projektimi, financimi, ndërtimi, venien ne pune, administrimi, mirëmbajtje e termocentraleve apo impianteve të cilat bëjnë të mundur prodhimin dhe shfrytëzimin e energjise së rinovueshme si ajo Diellore dhe e Erës. Realizimi i impianteve fotovoltaike dhe eolike për gjenerimin e energjisë elektrike dhe të gjithë komponenteve të tyre. Sigurimin, transmetimin, shpërndarjen, importimin, eksportimin dhe tregtimin me shumicë ose pakicë brenda dhe jashtë vendit të energjisë elektrike.
Emërtime të tjera Tregtare: AYEN RENEWABLE ENERGY
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 08/04/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 5 000 000,00
Numri i pjesëve: 50
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “AYEN ENERJI ANONIM SIRKETI” shoqeri me pergjegjesi te kufizuar Turke, e themeluar me 16.10.1990 ne Ankara me adrese G.O.Pasa, Hulya Sokak, No.37, Cankaya dhe NIPT 1190045930 me perfaqesues ligjor si administrator i kesaj shoqerie te huaj Yigit Arman. ( Sipas Akt themelimit dhe Statutit te Shoqerise date 08.04.2022)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Turgut Aydiner; Ayse Tuvana Aydiner Kiraç; Mehmet Aydiner; Ömer Ali Aydiner; Fahrettin Amir Arman
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga “Papa Gjon Pali i II-te”, ABA Business Center, Kati 6, Nr.601

Adresa:
Lezhe, Zejmen, Fshati Prull, Njesia Administrative Zejmen

Mirdite, Rubik, Godina HEC Fang, Fshati Fang, Njesia Administrative Rubik

Kurbin, Lac, Rruga Nacionale Laç - Milot, 03270043, Ndertesa 123, Laç, 4701

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 03.05.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja