Skip to content

Era Malore
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-03 12:53:03
JSON

NIPT: M21622512N
Administrator: Anastasiya Savila; Pavel Dzik
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimin e sherbimeve te marketingut, turizmit, organizimeve te eventeve. Ndermjetesimi dhe çdo lloj veprimtarie tjeter qe lidhet me sherbimet tuistike apo te ngjashme. Prodhimin e programeve informatike dhe tregtimin e tyre brenda dhe jashte vendit. Aktivitete te konsulences kompjuterike . Teknologji te tjera te informacionit dhe aktivitete te sherbimit kompjuterik. Design WEB, zhvillimi i logove, pergatitja e infografikeve , perpilimi i nje berthame sematike per produktet e vendosura ne platformat elektronike te tregtimit. Aktiviteti i krijimit te websiteve, indeksimit te tyre, aktivitet konsulence marketingut online me fushatat seo dhe rrjete sociale. Import-eksport, shperndarja dhe tregtimi me shumice e pakice i te gjithe artikujve , mallrave dhe lendeve te para te te gjitha llojeve qe nuk ndalohen nga legjislacioni shqiptar dhe ai nderkombetar. Shoqeria ka te drejte te kryeje te gjitha aktivitetet e tjera qe nuk jane te ndaluara nga legjislacioni i Shqiperise.
Emërtime të tjera Tregtare: Era Malore
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 19/04/2022
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Bjellorusi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Meshkuj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, 2008, Lagjja nr.13 plazh, Rruga Pavaresia, Nd.148, H.7, Ap.2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 03.05.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja