Skip to content

MARIO albania COSTRUZIONI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-04 11:11:08
JSON

NIPT: M21627001Q
Administrator: Marjus Bregu
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet ekonomik ne fushen e ndertimit, zbatim mbikeqyrje, kolaudim, furnizim dhe vendosje, mirembajtje te ndertimeve te tjera civile dhe industriale, rikonstruksione etj. Shoqeria mund te kryeje gjithashtu te gjitha operacionet tregtare industrial, mbi pasuri te luajtshme apo te paluajtshme, qe do te vleresohen te nevojshme apo te dobishme per realizimin e objektit te shoqerise si dhe, tregti e pergjithshme, import-eksport dhe shperndarje e mallrave dhe produkteve te te gjithe llojeve te çdo produkti industrial, makinerive dhe pajisjeve, lendeve te para, te teknologjive te ndryshme, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: MARIO albania COSTRUZIONI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/04/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Dajt, Njesia Bashkiake Nr.3, Rruga Zana Floqi, Nr.43.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja