Skip to content

IOSS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-04 13:06:44
JSON

NIPT: M21628015O
Administrator: Ervis Shishmani
Objekti i Veprimtarisë: Call Center, brenda dhe jashte kufijve te shqiperise. Gjithashtu shoqeria do te kryeje çdo aktivitet qe e çmon te nevojshem per realizimin e qellimeve te saj te lejuar nga legjislacioni tatimor ne fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: IOSS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22/04/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 692 600,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga e Bogdaneve, Zona Kadastrale nr. 8380, Volumi nr.34, Faqe nr.80.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja