Skip to content

Eurocom CX
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-05-04 12:58:22
JSON

NIPT: M21628019A
Administrator: Burim Bilali
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime per klientin, CRM, IT, ofrimin dhe sigurimin e shërbimeve të shoqerive në fushën e komunikimit dhe telekomunikacionit per shërbimet e të dhënave per shoqëri, institucione publike, dhe private, në Shqipëri dhe jashtë vendit, gjithashtu me teknologji inovative eiektrike dhe telematike. Veprimtari te konsulences dhe asistencës dhe të shërbimeve reale per kompanite. Shitjen dhe ofrimin e shërbimeve të administrimi kompanie per bizneset, subjektet publike dhe private. Organizimi i takimeve, konferencave, ngjarjeve, reklamave dhe aktiviteteve promovuese në emër të kompanive, organeve publike dhe private, hulumtimit te tregut dhe analizës se sektorit ne favor të bizneseve.
Emërtime të tjera Tregtare: Eurocom CX
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/04/2022
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Buevardi Gjergj Fishta, Kompleksi Alpas, Kati 2, Zona Kadastrale Nr. 8220, Nr. Pasurie 6/258

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja